Η Epsilon Net στη 12η Horeca

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Epsilon Net θα δώσει παρόν στην HORECA, μια έκθεση παγκοσμίου επιπέδου με εξειδίκευση στους κλάδους της εστίασης και της φιλοξενίας. Στην φετινή συμμετοχή η Epsilon Net θα παρουσιάσει σε έναν ενιαίο χώρο τις νέες λειτουργίες των εφαρμογών PYLON Hospitality & PYLON Restaurant.

Το PYLON Hospitality εμπλουτισμένο νέα χαρακτηριστικά, όπως νέα διαδικασία υπολογισμού προσφορών, πρόβλεψη για όλους τους τύπους συμβολαίων, πολλαπλούς τρόπους καταχώρησης και παρακολούθησης early booking, είναι η μοναδική λύση που συνδέει όλες τις λειτουργίες ενός ξενοδοχείου σε μια εφαρμογή. Διαθέτει μια μοναδική ευελιξία που του επιτρέπει να εξυπηρετήσει όλους τους τύπους καταλυμάτων, ακόμη και πολύ μικρά τουριστικά καταλύματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Το PYLON Restaurant διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα μιας εφαρμογής λιανικής (retail) παρέχοντας επιπλέον εξειδικευμένες δυνατότητες στις εταιρίες εστίασης, όπως Delivery με απεικόνιση χαρτών δρομολογίου & αναγνώριση κλήσης, κρατήσεις τραπεζιών, Clock in / out, καθιστώντας την εφαρμογή ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Για όσους θέλουν να ξεναγηθούν στο καινοτόμο κόσμο του PYLON, το περίπτερο της Epsilon Net θα βρίσκεται στο HALL 3, Stand D43.

Σας περιμένουμε!