Βραβείο Υψηλών Ρυθμών Ανάπτυξης για την Epsilon Net

Με το Βραβείο Υψηλών Ρυθμών Ανάπτυξης βραβεύτηκε η Epsilon Net στα Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2016, που διοργάνωσε το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και η Ethnos Events προκειμένου να αναδείξουν τις εταιρείες που συμβάλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και την στήριξη της ελληνικής οικονομίας.

Σε αυτόν τον διαγωνισμό, η Epsilon Net διακρίθηκε για τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης που κατάφερε να επιδείξει τουλάχιστον την τελευταία πενταετία, ενώ η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά ότι οι προοπτικές ανάπτυξης θα είναι εξίσου εντατικές και στο μέλλον. Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι, κατά την τελευταία πενταετία η Epsilon Net έχει επιδείξει μια αύξηση τζίρου πάνω από 50%, η οποία συνοδεύτηκε και με παράλληλη αύξηση του εργατικού δυναμικού της εταιρίας της τάξης του 75%, ενισχύοντας σημαντικά τα τμήματα Υποστήριξης, Παραγωγής και Έρευνας & Ανάπτυξης.

Το Βραβείο Υψηλών Ρυθμών Ανάπτυξης της Epsilon Net έρχεται να επιβεβαιώσει την πορεία που εδώ και αρκετά χρόνια έχει χαράξει η εταιρεία με ιδιαίτερη επιτυχία. Η πορεία αυτή βασίζεται σε μια φιλοσοφία ανάπτυξης μέσω επενδύσεων στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, διατηρώντας παράλληλα απεριόριστο σεβασμό στους εργαζομένους της.