Συνεργασία της Epsilon Net με την Stygia Ydata

Τα μοναδικά πλεονεκτήματα και τις πλούσιες δυνατότητες του λογισμικού της Epsilon Net, PYLON Commercial, απολαμβάνει πλέον η “Stygia Ydata”, επιχείρηση που κατέχει παράδοση στον χώρο του κλασσικού τρόπου επεξεργασίας του νερού πισίνας και γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξη και την εξυπηρέτηση των πελατών της. Διαθέτοντας, λοιπόν, άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις στη Ζάκυνθο, έχει καταφέρει να εδραιώσει τη θέση της ανταποκρινόμενη κάθε φορά με συνέπεια και αξιοπιστία.

Προτεραιότητα δόθηκε στην οργάνωση της επιχείρησης και στις κύριες λειτουργίες όπως, ο συγχρονισμός και η παρακολούθηση των πωλήσεων, των αγορών, τα υπόλοιπα πελατών – προμηθευτών που καθρεφτίζουν όλες τις συναλλαγές και ορίζουν τις αποφάσεις της επιχείρησης. Επίσης, έμφαση επίσης δόθηκε στην πλήρη εικόνα και παρακολούθηση της αποθήκης, των πιο κινήσιμων ειδών ανά πελάτη καθώς και στις καρτέλες τους μέσα από αυτοματοποιημένες διαδικασίες ελέγχου και παραγγελιών. Τέλος, η πλειάδα επιλογών στις εκτυπώσεις οικονομικών στοιχείων προσφέρει την αναλυτική στατιστική και την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης.

Την εγκατάσταση της εφαρμογής εμπορικής διαχείρισης PYLON Commercial επιμελήθηκε ο συνεργάτης της Epsilon Net, Χιώνης Φίλιππος από τη Ζάκυνθο, κι έτσι η “Stygia Ydata” συνεχίζει και μπορεί να διασφαλίζει ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες στον κλάδο της επεξεργασίας του νερού πισίνας.