Η DataStar επιλέγει PYLON Commercial

Η πλατφόρμα PYLON έδειξε για ακόμα μια φορά την ευελιξία της μέσα από την συνεργασία της Epsilon Νet με την DataStar.

Η εταιρεία DataStar έχει πολύχρονη παρουσία στον χώρο των προϊόντων της πληροφορικής και οργάνωσης γραφείου με κύριο στόχο να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς. Διακρίνεται για την γρήγορη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών της καθώς και τις συνεργασίες με μεγάλους οίκους πληροφορικής.

Η DataStar, δουλεύοντας με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο πωλήσεων και μια ομάδα έμπειρων συνεργατών, εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, συνεργαζόμενη με μεγάλους διανομείς και κέντρα πωλήσεων. Για τον λόγο αυτόν, στόχος της Epsilon Net ήταν η εγκατάσταση μιας εμπορικής εφαρμογής σε συνδυασμό με την εγκατάσταση λογισμικού μισθοδοσίας που να συνδέει 15 και πλέον χρήστες για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας.

Επιτεύχθηκε η παραμετροποίηση της εφαρμογής PYLON Commercial με σκοπό την παρακολούθηση προϊόντων ανά οίκο-συνεργάτη, με διαχωρισμό εσωτερικού (Ελλάδος) και εξωτερικού. Επίσης, υψίστης σημασίας θεωρήθηκε η δημιουργία τιμολογιακής πολιτικής ανά πελάτη που απλοποίησε την εικόνα και την διαχείριση του πελατολογίου. Για την βελτίωση της after sales επαφής με τον πελάτη αυτοματοποιήθηκαν οι διαδικασίες του Service Department, οδηγώντας στην μείωση των εργατοωρών και την καλύτερη εξυπηρέτηση.