Η ΚΥΚΝΟΣ Ελληνική Εταιρεία Κονσερβών Α.Ε. επέλεξε το PYLON ERP της Epsilon Net

Η εταιρεία ΚΥΚΝΟΣ Ελληνική Εταιρεία Κονσερβών Α.Ε. είναι μια από τις παραδοσιακές βιομηχανίες της Ελλάδας με ιστορία που ξεκινά από τις αρχές του περασμένου αιώνα. Έχοντας ως στρατηγική την συνεχή εξέλιξη των διαδικασιών της, προκειμένου να προσφέρει άριστη ποιότητα των προϊόντων, καθιερώθηκε ως μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες βιομηχανίες κατέχοντας σήμερα ηγετική θέση στον κλάδο τροφίμων.

Η παραγωγική δραστηριότητα της ΚΥΚΝΟΣ λόγω της εποχικότητας των α΄ υλών, είναι ιδιαίτερα απαιτητική και προϋποθέτει αυστηρές διαδικασίες ελέγχου & παρακολούθησης τόσο κατά την παραλαβή, όσο και κατά την επεξεργασία, συσκευασία και αποθήκευση των προϊόντων.

Το PYLON ERP της Epsilon Net Α.Ε. προσφέρει την πλήρη μηχανογραφική παρακολούθηση της συγκεκριμένης παραγωγικής διαδικασίας, παρέχοντας διαδικασίες Ιχνηλασιμότητας, Προγραμματισμού της Παραγωγής, καθώς και την ολοκληρωμένη Κοστολόγηση των τελικών προϊόντων.

Επιπλέον η ενιαία πλατφόρμα του PYLON ERP καλύπτει τις ανάγκες ενημέρωσης των Διευθύνσεων Οικονομικού, Εμπορικού και Marketing, μέσα από τις διαδικασίες Οικονομικής και Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης, Εμπορικής & Πιστωτικής Πολιτικής, Mobile SFA, CRM παρακολούθησης, βελτιστοποιώντας την ταχύτητα για την λήψη κρίσιμων αποφάσεων.

Ο κος Ιωάννης Μανουσάκης, Ι.T Manager, της ΚΥΚΝΟΣ δήλωσε: «Η εταιρεία μας έχει ως βασική της αρχή την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και αυτό έχει σταθεί δυνατό όλα αυτά τα χρόνια μέσα από επενδύσεις σε σύγχρονες τεχνολογίες. Ύστερα από μια σειρά αυστηρής αξιολόγησης διαπιστώσαμε ότι το PYLON ERP της Epsilon Net καλύπτει άμεσα τις λειτουργικές μας ανάγκες και επιπλέον μας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμοσθεί εύκολα και γρήγορα στις όποιες μελλοντικές μας απαιτήσεις, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία που προσφέρει.»

Η κα Βασιλική Αναγνώστου, Αν. Διευθύνουσα Σύμβουλος της Epsilon Net δήλωσε: «Για όλους εμάς στην Epsilon Net αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που μια ιστορική εταιρεία όπως η ΚΥΚΝΟΣ επέλεξε να έχει ως κύριο μηχανογραφικό σύστημα το PYLON ERP . Άλλωστε η στρατηγική της Epsilon Net είναι κοινή με αυτή της ΚΥΚΝΟΣ , όσον αφορά τις συνεχείς επενδύσεις μας σε ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα. Για αυτό τον λόγο η συνεργασία αυτή αποτελεί επιβράβευση της στρατηγικής μας

Μάθετε περισσότερα για το PYLON ERP εδώ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου