Το PYLON Commercial εγκατέστησε η Daffy’s

Η συνεχής προσπάθεια ανεύρεσης νέων καινοτόμων παροχών και υλικών ώθησε την εταιρεία Daffy’s στην επίτευξη συνεργασίας με εταιρείες – ηγέτες στον τομέα χρωμάτων – τοιχοποιίας. Η επιλογή για περαιτέρω ανάπτυξη διαφάνηκε με την παροχή και εμπορία ηλεκτρολογικών και θερμουδραϋλικών υπηρεσιών με αποτέλεσμα να διευρυνθεί το εξειδικευμένο προσωπικό, και οι παρεχόμενες υπηρεσίες. Από το 2017 διαθέτει κατάστημα λιανικής πώλησης προσφέροντας προϊόντα που απευθύνονται σε επαγγελματίες αλλά και σε ιδιώτες για οικιακή χρήση.

Η Easy Solutions ανάλαβε την εγκατάσταση, ως επίσημος συνεργάτης της Epsilon Net, αναδεικνύοντας όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής PYLON Commercial. Η παρακολούθηση αποθήκης, πελατολογίου και εργασιών έδωσε πληροφορίες προς την επιχείρηση και άμεσα αποτελέσματα στην σχέση εταιρείας-πελάτη ενημερώνοντας τους για όλη την γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο κ. Τριαντάφυλλος Κουσαγιαννίδης πρόσθεσε: «Οι συστάσεις από επαγγελματίες που συνεργάζονται με την Epsilon Net και χρησιμοποιούν το PYLON Commercial , ήταν αυτές που μας προέτρεψαν να το επιλέξουμε ανάμεσα σε άλλα Software».