To PYLON Commecial στον κλάδο της ελαιουργίας

Η Ηλειακή Ελαιουργία, είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του ελαιολάδου. Έδρα της είναι το Επιτάλιο, ξεκινώντας το πρώτο ελαιοτριβείο το 1910. Έπειτα από ένα και πλέον αιώνα ενασχόλησης με τον κλάδο της ελαιουργίας διακινεί μεγάλες ποσότητες ατυποποίητου και τυποποιημένου ελαιόλαδου στις παρακάτω χώρες: ΗΠΑ, Παναμάς, Ρωσία, Γερμανία, Ελβετία, Σερβία, Χονκ Κονγκ, Ρουμανία, Ολλανδία. Στόχος της εταιρίας είναι το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Η Ηλειακή Ελαιουργία απευθύνεται στην Stirixis, Gold Partner της Epsilon Net, ζητώντας την παρακολούθηση παρτίδων για την τυποποίηση ελαιόλαδου. Με την εγκατάσταση της εφαρμογής PYLON Commercial η ιχνηλασιμότητα όλης της διαδικασίας παραγωγής, από την πρώτη ύλη έως και την δημιουργία του τελικού παραγόμενου προϊόντος απεικονίζεται με ακρίβεια έχοντας παράλληλα την δυνατότητα για custom εκτυπώσεις.

Επίσης με την ενσωματωμένη λογιστική παρέχεται άμεση πληροφόρηση των χρηματοοικονομικών και λογιστικών δεδομένων. Τέλος οι λύσεις για την διαχείριση προμηθευτών και την εξυπηρέτηση πελατών αναδύονται εντός των επιλεγμένων reports που έχει στην διάθεση της η διοίκηση.