Η Epsilon Net βραβεύτηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ως Best Workplace!

Η Epsilon Net βραβεύτηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work, ως Best Workplace Hellas, διατηρώντας τη 2η θέση της λίστας με τις κορυφαίες εταιρείες στην κατηγορία άνω των 251 εργαζομένων και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της.

Η διάκριση αυτή αποτελεί συνάμα την κορύφωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας της Epsilon Net. H εταιρεία διαγράφει μια πορεία αλματώδους ανάπτυξης και τα τελευταία χρόνια έχει διπλασιάσει το εργατικό δυναμικό της απασχολώντας σήμερα πάνω από 400 άτομα. Η υψηλή θέση στη συγκεκριμένη κατάταξη αντανακλά το υψηλό επίπεδο αποδοχής του εταιρικού οράματος και στρατηγικής, καθώς και την απόλυτη ταύτιση των στόχων της εταιρίας και των ανθρώπων της. Προκειμένου να το πετύχει αυτό, η Epsilon Net έχει εφαρμόσει μια σειρά ενεργειών για την προώθηση της κουλτούρας ενός άριστου εργασιακού περιβάλλοντος.

Η Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Epsilon Net, κα. Βασιλική Αναγνώστου δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια της 20ετούς πορείας της Epsilon net, η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίσαμε ήταν να διατηρήσουμε τον οικογενειακό, ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και τις αξίες μας σε μια εταιρεία που αναπτύσσεται δυναμικά και αποτελεί σήμερα τη Νο1 εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα. Αφιερώνουμε το βραβείο αυτό σε όλους τους εργαζόμενους μαζί και ξεχωριστά στον καθένα. Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας αυτής της εταιρείας, η έμπνευση για δημιουργικότητα και το έναυσμα για περαιτέρω ανάπτυξη. Απαντούμε με ευγνωμοσύνη και τη μέγιστη δυνατή μεταβίβαση των οφελών της εταιρείας στους ίδιους τους εργαζόμενους».

Η λίστα των Best Workplaces είναι η μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και διεξήχθη φέτος στην Ελλάδα για 17η συνεχή χρονιά. Πρόκειται για μια έρευνα αξιολόγησης των συνθηκών του περιβάλλοντος που ο εργαζόμενος ασκεί τα καθήκοντα του. Τα αποτελέσματα εξάγονται κυρίως από ανώνυμα ερωτηματολόγια που συμπληρώνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας στην κατηγορία των επιχειρήσεων με πάνω από 250 εργαζόμενους: