Η Epsilon Net διακρίνεται για 4η χρονιά ως ‘National Winner’ από το θεσμό των European Business Awards.

Η Epsilon Net ανακηρύχθηκε για 4η χρονιά ως «National Winner» στα European Business Awards 2019, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο.

Επιλέχθηκε ανάμεσα σε 2.753 επιχειρήσεις που είχαν πρόσφατα κατακτήσει μια θέση στη λίστα επιχειρηματικής αριστείας ‘Ones to Watch’ και ανακηρύχθηκε ‘National Winner’ από μια ομάδα ανεξάρτητων κριτών, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών, πολιτικών και ακαδημαϊκών. Είναι η καλύτερη επιχείρηση στην Ελλάδα στην κατηγορία ‘The Customer and Market Engagement Award’ και θα συνεχίσει να αντιπροσωπεύει τη χώρα μας στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού.

Η βράβευση αυτή καταδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η Epsilon Net είναι ένας υποδειγματικός οργανισμός που έχει στηρίξει τη στρατηγική και τη λειτουργία του στο να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία στους πελάτες της. Η εμπειρία αυτή ενισχύει την αφοσίωσή τους και την ενασχόλησής στην περαιτέρω εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και μας βοηθά να επιτύχουμε καινοτομίες, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.

Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων, δήλωσε: “Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα και η Epsilon Net είναι ένας κορυφαίος ηγέτης στον τομέα της. Η επιλογή ως National Winner σημαίνει ότι παρουσιάζετε μεγάλη καινοτομία, ηθική και επιτυχία και είστε μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Ευχόμαστε στην Epsilon Net καλή επιτυχία στον τελικό γύρο.”

Η Epsilon Net θα παραστεί στη Βαρσοβία της Πολωνίας στις 3 και 4 Δεκεμβρίου για να ολοκληρώσει έναν τελικό γύρο αξιολόγησης και να συμμετέχει σε μια Διάσκεψη Κορυφής με επιχειρηματικά ζητήματα όσο και στο Gala, όπου θα ανακοινωθούν οι Πανευρωπαϊκοί νικητές της κατηγορίας για τα European Business Awards 2019.

Τα European Business Awards βρίσκονται στο 12ο έτος απονομών και ο κύριος σκοπός τους είναι να υποστηρίξουν την ανάπτυξη μιας ισχυρότερης και πιο επιτυχημένης επιχειρηματικής κοινότητας σε όλη την Ευρώπη. Φέτος, εξέτασαν πάνω από 120.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες. Τον πλήρη κατάλογο των διακεκριμένων επιχειρήσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.businessawardseurope.com