H Epsilon Net με υπευθυνότητα συμμετέχει στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19)

Ο Όμιλος Epsilon Net, με υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία, για τη δύσκολη χρονική συγκυρία στην οποία όλοι μας βρισκόμαστε, συμμετέχει στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19) και στην προστασία της δημόσιας υγείας. Σήμερα, η πρόληψη για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων μας και για τον λόγο αυτό ο Όμιλος εφαρμόζει μια σειρά έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης μετάδοση του κορωνοϊού, τα οποία έρχονται σε πλήρη εναρμόνιση με τις υποδείξεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των τοπικών αρχών, με στόχο την υγεία και ασφάλεια των Εργαζομένων, των Πελατών, των Συνεργατών της και των Οικογενειών τους.

Ο Όμιλος Epsilon Net, έχοντας επενδύσει σταθερά σε τεχνολογίες και εξοπλισμό που ενδυναμώνουν την απομακρυσμένη εργασία και εγγυώνται την μέγιστη ασφάλεια και στην εκπαίδευση του όλου του προσωπικού του, έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει πολιτική και διαδικασίες πλήρους απομακρυσμένης εργασίας, χωρίς να αλλάξει κάτι στον τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες και τους εξωτερικούς συνεργάτες του.

Σήμερα, με ευθύνη για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων του Ομίλου και των οικογενειών τους, σχεδόν το σύνολο του προσωπικού εργάζεται από το σπίτι και με απόλυτη επιτυχία η λειτουργία όλων των εταιρειών του Ομίλου συνεχίζεται απρόσκοπτα.

O Όμιλος, ακόμη και στις δύσκολες συγκυρίες, όπως έχει αποδείξει, παραμένει πιστός στην δέσμευση του για υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και αδιάλειπτη υποστήριξή των πελατών και συνεργατών του, ακόμη και στο ακραίο σενάριο της καθολικής απαγόρευσης μετακινήσεων.

Στο εν λόγω πλαίσιο, ειδική ομάδα υψηλόβαθμων στελεχών και τη συμμετοχή του ιατρού εργασίας, με καθημερινές τηλεδιασκέψεις παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και προβαίνει καθημερινώς σε δράσεις περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα και επιπλέον των παραπάνω:
-Όλοι οι χώροι των εγκαταστάσεών του Ομίλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απολυμαίνονται προληπτικά από ειδικό, επαγγελματικό συνεργείο.
– Έχουν εγκατασταθεί αντισηπτικά διαλύματα και γάντια μίας χρήση, σε πολλά σημεία για εύκολη πρόσβαση όλων, και όλα τα γραφεία υπάρχουν απολυμαντικά spray.
– Έχουν αυξηθεί οι ώρες εργασίας του ειδικού συνεργείου καθαρισμού που επιμελείται καθημερινά τους χώρους εργασίας.
-Η Διοίκηση του Ομίλου, καθημερινά επικοινωνεί με τον Ιατρό εργασίας. – Αναβλήθηκαν όλα τα επαγγελματικά ταξίδια.
– Όλες οι συναντήσεις μεταξύ των στελεχών του Ομίλου, αλλά και μεταξύ στελεχών και πελατών, γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης.
– Όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εργάζονται εξ’ αποστάσεως, έχουν λάβει οδηγίες να ενημερώσουν άμεσα το γιατρό εργασίας, σε περίπτωση που εμφανίσουν οποιοδήποτε σύμπτωμα της ασθένειας, οι ίδιοι ή η οικογένειά τους.

Στον Όμιλο της Epsilon Net, εφαρμόζουμε ένα επιχειρηματικό μοντέλο στο οποίο η ανάπτυξη του Ομίλου, συνυπάρχει αρμονικά με δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, με σεβασμό στον άνθρωπο. Στην δύσκολη αυτή συγκυρία που όλοι βιώνουμε, η Διοίκηση της Epsilon Net, αντιμετωπίζει την κάθε κρίση ως ευκαιρία και νέα πρόκληση, και όλοι μαζί ασφαλείς και παραγωγικοί, διατηρούμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του Ομίλου και υποστηρίζουμε απρόσκοπτα τους πελάτες και συνεργάτες μας.