Θρίαμβος της Epsilon Net με 6 βραβεία στα BITE Awards 2020

O Όμιλος εταιρειών Epsilon Net επιβεβαίωσε για 9η συνεχή χρονιά την επιτυχημένη του παρουσία στον πιο σημαντικό θεσμό βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στη χώρα μας, αυτόν των Business IT Excellence Awards, αποσπώντας συνολικά 6 βραβεία!

Πιο συγκεκριμένα, το Epsilon Smart, η συνδρομητική, web πλατφόρμα που εξυπηρετεί με τον ευκολότερο και οικονομικότερο τρόπο τη διασύνδεση μεταξύ επιχείρησης – λογιστή – ΑΑΔΕ κατέκτησε SILVER βραβείο στην κατηγορία «Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος / Υπηρεσίας». Επιπλέον, το Epsilon Smart, το PYLON Entry Web και το PYLON Shop κατέκτησαν και GOLD βραβείο στην κατηγορία «ICT λύσεις για Επαγγελματίες / Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις».

Το PYLON ERP και το PYLON CRM, τα απόλυτα εργαλεία για τη διαχείριση λειτουργιών των επιχειρήσεων αναδείχτηκαν ως οι κορυφαίες λύσεις της ελληνικής αγοράς και απέσπασαν το GOLD βραβείο στην κατηγορία «Πακέτα Λογισμικού ERP/CRM».

Επιπλέον, τα PYLON Shop & PYLON Retail απέσπασαν SILVER βραβείο στην κατηγορία «Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους» ως δύο ξεχωριστές λύσεις, πλήρως προσαρμοσμένες για την κάλυψη όλων των διαφορετικών αναγκών των retail επιχειρήσεων.

H υπεροχή της Epsilon HR στα συστήματα μισθοδοσίας και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού επιβεβαιώνεται με το βραβείο στην κατηγορία «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού» για το ScanHRMS και την εγκατάσταση και απόλυτη προσαρμογή του στην Apivita.

Τέλος, η Epsilon Net παρέλαβε GOLD βραβείο στην κατηγορία «Προμηθευτής Λογισμικού» για την Προσέγγιση 360ο λύσεων Λογιστικού Γραφείου. Η βράβευση αυτή παγιώνει την φήμη της Epsilon Net ως τον μοναδικό one-stop-shop προορισμό για τον σύγχρονο λογιστή-φοροτεχνικό και συμπληρώνει τον παζλ της τεχνολογικής αρτιότητας που χαρακτηρίζει το σύνολο της γκάμας προϊόντων του Ομίλου Epsilon Net.

Τα βραβεία για την Epsilon Net παρέλαβαν οι: Βάσω Αναγνώστου, Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, Βασίλης Πρασσάς, Chief Commercial Officer, Γιάννης Κουτκουδάκης, CFO και Νίκος Μίχος, Γενικός Διευθυντής PYLON. Ειδικά για την κατηγορία «Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού», το βραβείο παρέλαβαν από κοινού ο κ. Βασίλης Πρασσάς της Epsilon Net και ο κ. Άκης Κεχαγιόγλου, Area Sales Manager της Apivita, τον οποίο η Epsilon Net ευχαριστεί θερμά τόσο για την παρουσία του, όσο και για την εξαιρετική συνεργασία.

Με αφορμή τις διακρίσεις, η κα. Αναγνώστου δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι για τις 6 σημαντικές διακρίσεις στα BITE Awards 2020! Οι αλλεπάλληλες διακρίσεις της Epsilon Net σε μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις για την πληροφορική και την τεχνολογική αριστεία στην Ελλάδα δεν λειτουργούν εφησυχαστικά. Αντίθετα, αποτελούν πρόκληση να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα τεχνολογικά επιτεύγματα. Εκ μέρους της Διοίκησης, θα θέλαμε να αφιερώσουμε τα βραβεία αυτά στους 370 εργαζόμενους της Epsilon Net για τον ενθουσιασμό και το πάθος τους να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας με στόχο την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Ευχαριστούμε, παράλληλα, τους 30.000 πελάτες μας για τη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια»