O Όμιλος Epsilon Net Αργυρός χορηγός στο Digital Economy Forum 2021: Ψηφιακή τεχνολογία, η επιλογή που έγινε αναγκαιότητα

Αργυρός Χορηγός ο Όμιλος Epsilon Net στο ετήσιο θεσμικό συνέδριο για την ψηφιακή οικονομία, που διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Το Digital Economy Forum 2021 τελεί υπό την Αιγίδα της Α.E. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ συμμετέχουν και φέτος ομιλητές υψηλού κύρους και επιπέδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την κεντρική ομιλία στο κλείσιμο εργασιών θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ την έναρξη των εργασιών θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας.

Κύριος στόχος της θεματολογίας του Συνεδρίου είναι η επιτάχυνση της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών, η οποία διαμορφώνει την ατζέντα της επόμενης ημέρας για μία σύγχρονη ψηφιακή Ελλάδα, μετά και τις ανατροπές, αλλά και το νέο περιβάλλον που διαμόρφωσε η πανδημία του COVID-19. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της χώρας είναι πλέον κορυφαία προτεραιότητα, αφού η καθημερινότητα είναι ήδη όλο και πιο ψηφιακή, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Οι κυριότερες προκλήσεις, οι άμεσες προτεραιότητες, αλλά και τα επόμενα βήματα για την επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της πολιτείας, της οικονομίας και της κοινωνίας, για να μπορούν όλοι οι Έλληνες να απολαύσουν τα οφέλη της ψηφιακής τεχνολογίας, παρουσιάζονται στο φετινό Digital Economy Forum 2021: Digitalisation, no longer a choice, but a necessity.

Στο Digital Economy Forum 2021: Digitalisation, no longer a choice, but a necessity, θα λάβουν μέρος κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, Αξιωματούχοι των Ευρωπαϊκών Θεσμών, εκπρόσωποι κλαδικών φορέων και οργανισμών, εκπρόσωποι και ειδικοί της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας, εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας καθώς και άλλων κλάδων της οικονομίας. Ενδεικτικά στο συνέδριο, θα απευθυνθούν από το βήμα του φετινού Συνεδρίου ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Μάκης Βορίδης, ο Υπουργός Επικρατείας & Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, κ. Γιώργος Πιτσιλής.

Το συνέδριο διεξάγεται υβριδικά στις 20 Δεκεμβρίου 2021, τόσο με φυσική παρουσία, βάσει των περιορισμών, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση της COVID-19, όσο και διαδικτυακά μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα και HD Iive streaming.

Για περισσότερες πληροφορίες: deforum.sepe.gr