Πολλαπλή βράβευση στα φετινά Mobile Excellence Awards για τον Όμιλο Epsilon Net

Δύο SILVER και τρία BRONZE βραβεία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις mobile λύσεις του Ομίλου!

Για άλλη μια χρονιά ο Όμιλος Epsilon Net και οι θυγατρικές του Epsilon SingularLogic και Data Communication διακρίθηκαν στα Mobile Excellence Awards 2022 αποσπώντας συνολικά πέντε βραβεία, δύο SILVER και τρία BRONZE, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τη διαρκή καινοτομία και υψηλή ποιότητα των λύσεων τους.

Αναλυτικότερα,

2 Bronze διακρίσεις στις κατηγορίες «New Business Services through Mobile» και «Mobile eHealth» για τις λύσεις Epsilon Smart, την πλέον σύγχρονη web λύση και mobile app ηλεκτρονικής τιμολόγησης για τους σύγχρονους επαγγελματίες, και την καθετοποιημένη λύση του για τον κλάδο των Ιατρών και Επαγγελματιών στον κλάδο Υγείας, Epsilon Smart Hygeia, αντίστοιχα. Το Epsilon Smart έχει ήδη ξεπεράσει τις 50.000 συνδρομές και εξυπηρετεί πολλές ειδικότητες με εξειδικευμένες λειτουργίες προσβλέποντας στην ανάπτυξη λύσεων για τη κάλυψη όλων των κάθετων αγορών, πανελλαδικά.

Silver διάκριση στην κατηγορία «Mobile B2B Apps» για το PYLON B2B, το ιδανικό app για όλες τις επιχειρήσεις χονδρικής, της Epsilon SingularLogic, μέλους του Ομίλου Epsilon Net. Το PYLON B2B, σχεδιασμένο σε hybrid τεχνολογία, λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή, αποτελώντας το ιδανικό εργαλείο για τη διαχείριση Πελατών Χονδρικής, αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές μεθόδους Παραγγελιοληψίας. Η λύση εξασφαλίζει βέλτιστες λειτουργικές δυνατότητες και υψηλή ασφάλεια δεδομένων.

Silver διάκριση στην κατηγορία «Health/Fitness/Nutrition» για την ολοκληρωμένη λύση Galaxy Mobile SFA που υλοποίησε η Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, στην εταιρία SOS ΙΑΤΡΟΙ, οργάνωση ελευθεροεπαγγελματιών ειδικευμένων ιατρών με αντικείμενο την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε έκτακτα ή μη περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένη διαχείριση ιατρικών περιστατικών με σύγχρονα mobile εργαλεία που προσφέρουν άμεσα 360ο πληροφόρηση των ιατρών, όπου και αν βρίσκονται.

Bronze διάκριση στην κατηγορία «Mobile Customer Engagement & Personalized Services» για την καινοτόμα Mobile λύση της Data Communication, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, στην Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας. Η λύση αξιοποιεί την πρωτοποριακή πλατφόρμα Xamarin Forms της Microsoft, ένα προηγμένης τεχνολογίας ολοκληρωμένο πλαίσιο εργαλείων για την ανάπτυξη native ή web-based εφαρμογών, διασφαλίζοντας αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στο εκτεταμένο δίκτυο των πελατών της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Τα βραβεία για τον Όμιλο Epsilon Net παρέλαβαν εκπρόσωποι των εταιριών Epsilon Net, Epsilon SingularLogic, Data Communication, SOS ΙΑΤΡΟΙ και Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας τους οποίους ο Όμιλος Epsilon Net ευχαριστεί θερμά τόσο για την παρουσία τους, όσο και για την εξαιρετική συνεργασία.