Ο Όμιλος Epsilon Net διακρίθηκε στο θεσμό «True Leaders» της ICAP

Ο Όμιλος Epsilon Net ξεχώρισε για μία ακόμη φορά μέσα στο 2021 ως «True Leader» της ICAP.

Η ICAP, η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα αναγνωρισμένη ως «Credit Rating Agency» από την European Securities and Markets Authority (ESMA), επιβράβευσε για 11η συνεχή χρονιά, τις Εταιρίες και Ομίλους «TRUE LEADERS» για το 2020. Aπό τις 30.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους, βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων, 59 Εταιρίες και 15 Όμιλοι αναδείχθηκαν «TRUE LEADERS».

Ο Όμιλος Epsilon Net αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά πληρώντας τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρίες / 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2020
  • Συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρίες / 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχει αυξήσει το προσωπικό του από το 2019 στο 2020
  • Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου του με βάση τον Κύκλο Εργασιών του
  • Έχει υψηλό “ICAP Credit Score”

 

Στο πλαίσιο των συνεχόμενων διακρίσεων του, ο Όμιλος Epsilon Net συνεχίζει και στο τελευταίο τρίμηνο του 2021 να υλοποιεί με συνέπεια και συνέχεια τον στρατηγικό του σχεδιασμό για συστηματική διεύρυνση της πελατειακής του βάσης και των τεχνολογικών λύσεων που προσφέρει, τόσο σε οριζόντιο επίπεδο όσο και σε δυναμικές κάθετες αγορές στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα all in one solution, ενώ παράλληλα σχεδιάζει και την σταδιακή ανάπτυξη των εργασιών του στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεσμός των True Leaders τελεί υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).