Partners Network Operations Manager της Epsilon SingularLogic η Κωνσταντίνα Στούμπου

Στην Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, εντάχθηκε η κα Κωνσταντίνα Στούμπου, αναλαμβάνοντας και επίσημα από 15/02/2022 τη θέση της Partners Network Operations Manager. Διαθέτοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της Πληροφορικής, αναλαμβάνει το συντονισμό και την οργάνωση των εργασιών του Δικτύου της Epsilon SingularLogic με στόχο να εφαρμοστούν από όλους τους συνεργάτες του Δικτύου, και ειδικά τα νέα μέλη του, οι διαδικασίες και οι βέλτιστες πρακτικές του Ομίλου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Δίκτυο της Epsilon Singular, το οποίο αριθμεί ήδη πάνω από 500 συνεργάτες σε πανελλαδική κλίμακα, ενισχύεται κάθε μήνα με νέους συνεργάτες, ενώ και τα υφιστάμενα μέλη εξελίσσουν συνεχώς την παρουσία τους και σε νέους τομείς δραστηριότητας.

Στόχος της διοίκησης του Ομίλου, με την ένταξη και της κας Στούμπου στο ανθρώπινο δυναμικό του, είναι η ενίσχυση της διασφάλισης της ηγετικής θέσης, τόσο της Epsilon SingularLogic, όσο και του Ομίλου Epsilon Net, στον τομέα της Πληροφορικής, προσφέροντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή εμπειρία προς τον τελικό πελάτη και χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους επιχειρηματίες που απαρτίζουν το Δίκτυο Συνεργατών σε όλη την επικράτεια.

Η κα Στούμπου, πτυχιούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πολυτεχνείου Πάτρας, είναι στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στην Διαχείριση Μεγάλων Έργων Πληροφορικής και στον συντονισμό πολυπληθών ομάδων τόσο στην ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού όσο και στην υλοποίηση σύνθετων έργων. Η κα Στούμπου στην επαγγελματική της διαδρομή διετέλεσε πάνω από 25 χρόνια σε σημαντικές θέσεις στις εταιρείες DIS, LogicDIS, SingularLogic. Βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία της, θα παρακολουθεί και θα ελέγχει την οργάνωση των έργων που αναλαμβάνει να υλοποιήσει το Δίκτυο της Epsilon SingularLogic, τηρώντας όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες της εταιρίας. Επιπρόσθετα, θα είναι επικεφαλής πολύπλοκων και απαιτητικών projects.

Ο κ. Νικόλαος Μίχος, Εμπορικός Διευθυντής Δικτύου Συνεργατών της Epsilon SingularLogic, δήλωσε σχετικά: «Πιστοί στον στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου μας, επενδύουμε στην ενίσχυση του στελεχιακού μας δυναμικού. Είμαι πεπεισμένος ότι η Κωνσταντίνα, αξιοποιώντας την άριστη τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας, θα συμβάλλει, μαζί και με την υπόλοιπη ομάδα των στελεχών μας που υποστηρίζουν την αλματώδη ανάπτυξη του Δικτύου των συνεργατών μας και του πελατολογίου μας, στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».