Όμιλος EPSILON NET: Η στρατηγική ανάπτυξης και τα νέα προϊόντα του Ομίλου παρουσιάστηκαν στην Ετήσια Πανελλαδική Εκδήλωση του Δικτύου Συνεργατών

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 500 στελεχών των επιχειρήσεων – μελών του Δικτύου του Ομίλου EPSILON NET ολοκληρώθηκε η  Ετήσια Εκδήλωση Συνεργατών με τίτλο «ΜΑΖΙ στη Νέα Ψηφιακή Εποχή των Επιχειρήσεων», την Παρασκευή 05 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Η επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης απέδειξε για ακόμη μία φορά την άριστη συνεργασία  του Ομίλου EPSILON NET με όλο το δίκτυο των συνεργατών, ανά την Ελλάδα, και τη συμβολή των μελών του δικτύου στην υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κομβικό σημείο της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσίαση των νέων και καινοτόμων λύσεων Πληροφορικής και η νέα στρατηγική συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν αναλυτικά  οι προοπτικές ανάπτυξης της συνεργασίας του Δικτύου τόσο με την EPSILON NET όσο και με τις θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, καλωσόρισε το πλήθος συνεργατών ο κ. Νίκος Μίχος, Partners Network Sales Director της Epsilon SingularLogic, θυγατρικής του Ομίλου EPSILON NET, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν η κα Γιώτα Παπαρίδου, Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΠΕ, και η κα Χριστίνα Θεοφιλίδη, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Κεντρικό ρόλο στην εκδήλωση είχε η Διεύθυνση Δικτύου, οι κ.κ. Νίκος Μίχος, Ευάγγελος Κάγκας και Κωνσταντινιά Στούμπου, οι οποίοι παρουσίασαν αναλυτικά το νέο πλαίσιο συνεργασίας και τις δυνατότητες επιχειρηματικής ανάπτυξης των συνεργατών του Ομίλου.

Ο κ. Ανδρέας Γρίμπελας, CTO του Ομίλου EPSILON NET και Γενικός Διευθυντής της Epsilon SingularLogic, παρουσίασε μαζί με ανώτατα στελέχη της ομάδας Παραγωγής τις νέες και επερχόμενες εκδόσεις όλων των λύσεων του Ομίλου, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ένα ανώτερο επίπεδο τεχνολογίας, με εμπλουτισμένες δυνατότητες για το χρήστη. Επιπλέον, ανακοινώθηκε προς το Δίκτυο των Συνεργατών ο σχεδιασμός μιας νέας πρωτοποριακής Web Cloud συνδρομητικής πλατφόρμας, η οποία και θα αποτελέσει ακόμα ένα όχημα για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

Σημαντικές εισηγήσεις για τις λύσεις τους πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι των θυγατρικών εταιριών του Ομίλου, Digital4U, Epsilon CSA, Epsilon Hospitality και iQom για την τεχνολογική αναβάθμιση των λύσεών τους και την υπεροχή που παρέχουν μέσω της διασύνδεσης με τις λύσεις του Ομίλου EPSILON NET. Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι διοργανώθηκαν και workshops με έμφαση σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα του Ομίλου, ώστε να δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες τις λύσεις στους κλάδους Λιανικής, WMS & SCM, Φαρμάκου και Φαρμακαποθηκών.

Στη συνέχεια ο κ. Αλέξανδρος Τραγουλιάς, Διευθυντής Παραγωγής & Υπηρεσιών στο Accounting Division του Ομίλου, έλαβε τη σκυτάλη αναλύοντας τα νέα προϊόντα για επαγγελματίες και επιχειρήσεις, που ενισχύουν περαιτέρω την αναμφισβήτητη, ηγετική θέση της EPSILON NET στις λύσεις Λογιστικής και Φορολογίας, ενώ ο κ. Βασίλης Πρασσάς, Epsilon HR General Manager, κέντρισε το ενδιαφέρον όλων παρουσιάζοντας την επικαιρότητα για τα θέματα της εργασιακής νομοθεσίας και τη λύση Epsilon Smart Ergani. Παράλληλα, η Group Chief Marketing Officer, κα Αναστασία Καραμπουρνιώτη, ανέδειξε τη νέα επικοινωνιακή ταυτότητα του Ομίλου και των θυγατρικών του, καθώς και όλο το φάσμα ενεργειών επικοινωνίας Marketing, ενώ ο κ. Φώτης Ρωμούδης, Group Business Development Director, παρουσίασε όλες τις λύσεις χρηματοδότησης που στηρίζουμε ως Όμιλος μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και Vouchers.

Ο κύκλος των τεχνικών εισηγήσεων ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του κ. Γιώργου Μαρίνου, Head of Digital Transformation Division της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, για τις δυνατότητες που δημιουργούνται στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεργασίας και τη δυναμική είσοδο του Ομίλου στο χώρο του Fintech.

Την εκδήλωση έκλεισαν η κα Βασιλική Αναγνώστου, Γενική Διευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος και ο κ. Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, οι οποίοι ανέλυσαν το όραμα και τις πρόσφατες σημαντικές συνεργασίες του Ομίλου καθώς και την Στρατηγική Ανάπτυξής του στην Ελλάδα και στις αγορές του εξωτερικού.