Όμιλος EPSILON NET: 2η θέση στα Best Workplaces Hellas 2023 & 9η συνεχή χρονιά στην κορυφή!

Με εορταστική διάθεση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιουνίου η απονομή των Βραβείων Best Workplaces 2023 στην Ελλάδα. Ο Όμιλος EPSILON NET κατακτά για 9η συνεχή χρονιά μια θέση στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, σύμφωνα με την έρευνα του διεθνούς οργανισμού Great Place to Work, κατακτώντας την 2η θέση στην κατηγορία των μεγάλων εταιριών. Στη λαμπερή βραδιά, το βραβείο παρέλαβαν η Group HR Director, Νάσια Σκούντζου, η Compensation & Benefit Director, Κατερίνα Θεοχαροπούλου και η Learning & Development Lead, Δήμητρα Καβουρίδου.

H συγκεκριμένη διάκριση είναι η 13η διάκριση του Ομίλου στα Best Workplaces, ο οποίος αριθμεί:

  • εννέα (9) εθνικές διακρίσεις,
  • τρείς (3) διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και
  • μία (1) διάκριση ως Best Workplaces™ for Women

Αποτελεί αποτέλεσμα της συνεχούς ανάπτυξης του Ομίλου, που εδραιώθηκε ως ο μεγαλύτερος Όμιλος Business Software στην Ελλάδα, με πάνω από 1.200 εξειδικευμένα στελέχη. Η διοίκηση του Ομίλου, πιστή στην ανθρωποκεντρική προσέγγισή της, στηρίζει το ανθρώπινο δυναμικό και τις οικογένειές τους, προωθώντας το κοινό εταιρικό όραμα και επιδιώκοντας την επίτευξη των ατομικών τους στόχων μέσω της καθημερινής επικοινωνίας και της προσωπικής επαφής.

Η αναγνώριση ως Great Place to Work επιβεβαιώνει την προσήλωση του Ομίλου EPSILON NET στη διατήρηση ενός ευχάριστου και υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, προσφέροντας πληθώρα ευκαιριών για την εκπαίδευση, την ανάπτυξη και την επαγγελματική ανέλιξη των εργαζομένων του. Η διατήρηση μιας ισορροπημένης προσέγγισης ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική ζωή αποτελεί αναμφισβήτητα τον πρωταρχικό λόγο που ο Όμιλος συνεχίζει να διακρίνεται ως ένα από τα κορυφαία εργοδοτικά brand στην Ελλάδα, προσελκύοντας και διατηρώντας ταλαντούχους επαγγελματίες.

 

Η Νάσια Σκούντζου, Group HR Director του Ομίλου EPSILON NET, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας που ο Όμιλος EPSILON NET βραβεύτηκε ως μια από τις κορυφαίες  εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, για 9η συνεχή χρονιά. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε αναπτύξει ένα εξαιρετικά ισχυρό και ποικιλόμορφο δυναμικό, το οποίο συμβάλλει στην καινοτομία και την ανάπτυξή μας. Ο στόχος μας πάντα ήταν να προσφέρουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, όπου οι εργαζόμενοί μας να νιώθουν εμπιστοσύνη, να αναγνωρίζεται το έργο τους και να έχουν τη δυνατότητα για ανάπτυξη και πρόοδο. Η μεγαλύτερή μας επένδυση θα είναι πάντα οι άνθρωποί μας καθώς αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας. Τους ευχαριστούμε έναν έναν ξεχωριστά, από καρδιάς».