Βράβευση του Ομίλου EPSILON NET στα Education Leaders Awards 2023 για την παροχή ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Στα φετινά Education Leaders Awards, τα οποία διεξήχθησαν για 8η συνεχόμενη χρονιά, στόχος ήταν η ανάδειξη και η επιβράβευση των εκπαιδευτικών οργανισμών και των δραστηριοτήτων που είχαν ως σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή. Στην Epsilon Training απονεμήθηκαν:

  • GOLD βραβείο στην ενότητα Ανθρώπινο Δυναμικό ως Εκπαιδευτική Μονάδα που επενδύει στην προσέλκυση και ανάπτυξη του βέλτιστου ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και στη διαμόρφωση του κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος, και
  • SILVER βραβείο στην ενότητα Πληροφορική, για την Πιστοποίηση της Epsilon Training από την Microsoft ως «Microsoft Certified Technical Learning Partner» και την παροχή υψηλού επίπεδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

 

Στη λαμπερή βραδιά της Τελετής Απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη της εκπαίδευσης, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου.
Tα βραβεία παρέλαβαν ο Βαλάντης Μπίλλης, Διευθυντής της Epsilon Training, η Ζωή Χατζημιχάλη και ο Γιώργος ΠαπακωνσταντίνουExecutive Training Consultants.

Βαλάντης Μπίλλης, Διευθυντής της Epsilon Training, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις διακρίσεις που απονεμήθηκαν στην Epsilon Training στα Education Leaders Awards 2023. Στον Όμιλο της EPSILON NET δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εκπαιδευτικές λύσεις υψηλού επιπέδου που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των διδασκόμενων και των διδασκόντων. Αυτές οι δύο σημαντικές διακρίσεις αντικατοπτρίζουν την αφοσίωση και το επαγγελματικό μας πάθος για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης στην ψηφιακή εποχή και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε την 25ετή προσπάθειά μας για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής εμπειρίας και την ανάδειξη της καινοτομίας στον χώρο της εκπαίδευσης».