Το PYLON HRM & Employee Self Service, η επιλογή της Fraport Greece

Μια ακόμη κομβική συνεργασία της Epsilon Net εδραιώνει τον ηγετικό της ρόλο στον χώρο των αερομεταφορών. Επίσημος συνεργάτης της Fraport Greece, εταιρείας με κύριο αντικείμενο την λειτουργία και ανάπτυξη 14 περιφερειακών αεροδρομίων για τα επόμενα 40 χρόνια, ώστε να λειτουργούν με βάση τα πλέον σύγχρονα διεθνή πρότυπα αεροπορίας.

Η Epsilon Net υπέγραψε με τη Fraport Greece, σε συνέχεια διαγωνιστικής διαδικασίας, το έργο υλοποίησης πληροφοριακού συστήματος, τόσο για τις κρίσιμες διεργασίες διαχείρισης μισθοδοσίας (Payroll) όσο και για την Κεντρική Διαχείριση Ανθρωπίνου δυναμικού (HRM) με την εγκατάσταση της πλατφόρμας PYLON HRM & SELF SERVICE. Κύριος στόχος της συνεργασίας είναι η αυτοματοποίηση των εργασιών διαχείρισης του σύνθετου ανθρώπινου δυναμικού (πλήθους και κατανομής) σε συνδυασμό με άλλα συστήματα διαχείρισης μισθολογικής κατάστασης για κάθε περίοδο πληρωμών με πλήρη ιστορικά και μεταβολές κατάστασης εργαζομένων, συστήματα διαχείρισης αξιολογήσεων απόδοσης, εκπαίδευσης προσωπικού & διαχείρισης ωραρίων.

H web πλατφόρμα ESS-Self Service των εργαζομένων καταργεί όλες τις χρονοβόρες διαδικασίες, παρέχοντας μια συνεχή, ασφαλή και ελεγχόμενη ροή πληροφοριών μεταξύ διοίκησης και περισσότερων από 600 υπαλλήλους σε 14 διαφορετικά γεωγραφικά σημεία. Η απόδοση του συστήματος και των επιμέρους καταστάσεων μπορούν να παρακολουθούνται με ευκολία από τον κεντρικό διαχειριστή (master account) και τους 16 τοπικούς διαχειριστές (administrators), χρησιμοποιώντας αυτόματες και παραμετροποιήσιμες αναφορές κατάστασης και απόδοσης, διαθέσιμες και με μορφή γραφημάτων.

Κύριο χαρακτηριστικό της πλατφόρμας PYLON HRM & SELF SERVICE, είναι η ολιστική προσέγγιση ‘all-in-one’που στόχο έχει την ιδεατή διασύνδεση & αρμονική λειτουργία όλων των τμημάτων που συμμετέχουν στην Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού με δυνατότητες επικοινωνίας με πολλαπλά εξωτερικά συστήματα & φορείς (π.χ. τράπεζες, ταμεία ασφαλίσεων, ΕΡΓΑΝΗ, κτλ).

Η αυτοματοποίηση των διαδικασιών, η εγγύηση λειτουργίας και το πολυβραβευμένο τμήμα υποστήριξης που παρέχει η Epsilon Net καθιστά το PYLON HRM ως την κορυφαία εφαρμογή Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.