Η PCS αναδείχθηκε «FINTECH of the Year» κερδίζοντας οκτώ βραβεία στα φετινά Digital Finance Awards 2022

Η εξαιρετική πορεία της PCS ΑΕ για το 2021, επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης των «Digital Finance Awards 2022». H εταιρεία μέλος του ομίλου EPSILON NET στην λαμπρή τελετή απονομής των βραβείων έλαβε 8 συνολικά βραβεύσεις σε εξειδικευμένες κατηγορίες με κορυφαία διάκριση την απονομή του Grand Award της επιτροπής: «Fintech of the Year».

Τα «Digital Finance Awards 2022» είναι ο πιο σημαντικός θεσμός βράβευσης καινοτόμων έργων, εφαρμογών και πληροφοριακών συστημάτων στον τραπεζικό, ασφαλιστικό και χρηματοοικονομικό τομέα. Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε κριτική επιτροπή από κορυφαία στελέχη της τραπεζικής & ασφαλιστικής αγοράς και διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα, Κύπρο και το εξωτερικό.

Ακολουθούν αναλυτικά, τα βραβεία:

  • Grand Award – “Fintech of the Year”
  • Gold Award στην κατηγορία Best Digital Initiative for Pension Products
  • Silver Award στην κατηγορία Best Core System Project
  • Silver Award στην κατηγορία Best Digital Initiative for Investments’ Products
  • Silver Award στην κατηγορία Best Insurtech Solution
  • Silver Award στην κατηγορία Best Financial Performance Initiatives – Silver Award
  • Silver Award στην κατηγορία Digital Insurance / Miscellaneous
  • Silver Award στην κατηγορία Best Private Banking / Wealth Management Digital Management

 

«Η βράβευση της PCS ως Fintech of the Year, αποτελεί πράγματι την επιβεβαίωση και το επιστέγασμα των προσπαθειών όλου του προσωπικού της εταιρείας σε ένα κοινό στόχο. Αυτόν δηλαδή της ανάπτυξης τεχνολογικά σύγχρονων λύσεων για τον ευρύτερο Χρηματοπιστωτικό τομέα και της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τον τελικό χρήστη. Η απονομή επιπλέον συνολικά επτά καθετοποιημένων βραβείων, για τους ιδιαίτερα απαιτητικούς τομείς της επαγγελματικής διαχείρισης περιουσίας, της διάθεσης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και της πλήρους ενημέρωσης των επενδυτών, και της Διαχείρισης των Συνταξιοδοτικών προγραμμάτων των Ασφαλιστικών Εταιρειών, μας γεμίζει όλους υπερηφάνεια και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε» δήλωσε ο Γεώργιος Ξενόφος, Διευθύνων Σύμβουλος της PCS AE.

 

Σχετικά με την PCS ΑΕ

Η Professional Computer Services SA, μέλος του ομίλου EPSILON NET, παρέχει ολοκληρωμένες κάθετες λύσεις για τον χρηματοοικονομικό και ασφαλιστικό τομέα εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια. Οι λύσεις της εταιρείας έρχονται να καλύψουν κυρίως τα middle office & back office operations των Τραπεζών ή/και Εταιρειών που εξειδικεύονται σε τομείς όπως Fund Management, Custody, Wealth Management, Private Banking, Διάθεση Αμοιβαίων Κεφαλαίων, Pension Schemes, Επαγγελματικά Ταμεία and Χρηματιστηριακές.

Παράλληλα η PCS έχει επεκτείνει σημαντικά τις δραστηριότητές της σε συνολικά 10 χώρες, σε Ευρώπη και Αφρική. Έχει υλοποιήσει με επιτυχία έργα για μερικές από τις μεγαλύτερες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έργα σε χώρες όπως η Ρουμανία, το Λουξεμβούργο, η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Σερβία, η Τουρκία, η Πολωνία, η Κένυα και η Μάλτα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.pcs.gr.