ΟΜΙΛΟΣ EPSILON NET: Απόκτηση του λογισμικού φαρμακείων LAVINET από την Epsilon CSA (εταιρίας του Ομίλου ΕPSILON NET)

O Όμιλος EPSILON NET ανακοινώνει ότι η εταιρία του Ομίλου και θυγατρική 100% της EPSILON NET AE, εταιρία Epsilon CSA (www.csagreece.com) απέκτησε από την εταιρία LAVISOFT AE, το λογισμικό διαχείρισης φαρμακείων LAVINET έναντι τιμήματος 184.000 Ευρώ.

Το συγκεκριμένο λογισμικό, το οποίο εξυπηρετεί πάνω από 150 εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και πιο σημαντικά συστήματα στον τομέα των φαρμακείων ενώ ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα να καλύπτει τις ειδικές απαιτήσεις φαρμακείων που λειτουργούν υπό κοινό εμπορικό δίκτυο.

Με τη συμφωνία αυτή η Epsilon CSA ενισχύει περαιτέρω το μερίδιο αγοράς και την ηγετική της θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού στο χώρο των φαρμακείων, μια κάθετη αγορά που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον κλάδο της υγείας και τις νέες σύγχρονες ανάγκες εξυπηρέτησης που δημιουργούνται.

Η Epsilon CSA αποτελεί την εξειδικευμένη εταιρία του Ομίλου στην παροχή συστημάτων και εξειδικευμένων υπηρεσιών στους τομείς:

  • των φαρμακείων
  • των φαρμακαποθηκών

 

Η εταιρία έχει διαχρονικά παρακολουθήσει τα συνεχώς μεταβαλλόμενα επιχειρηματικά μοντέλα μέσα από το οποία ασκείται το επάγγελμα του φαρμακοποιού και με βάση αυτά εξελίσσει τα συστήματα που προσφέρει. Στόχος είναι να προσφέρει λύσεις υψηλών επιδόσεων και διαλειτουργικότητας στα περίπου 5.500 φαρμακεία που υποστηρίζει καθώς και στις συνεργαζόμενες φαρμακαποθήκες ενισχύοντας πέρα από τον επιχειρηματικό και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο τους σαν πρωτοβάθμιους φορείς υπηρεσιών υγείας. Στο πλαίσιο αυτό και αξιοποιώντας την τεχνολογική υπεροχή του Ομίλου, παρουσίασε το λογισμικό Pylon FARMAKON καθώς και νέες λύσεις στο επίπεδο των συστημάτων αυτοματισμού με τη συνεργασία της γερμανικής εταιρίας ROWA.

Ο Όμιλος συνεχίζει με σταθερά βήματα την υλοποίηση τεχνολογικών & επιχειρηματικών συνεργασιών με στόχο την αύξηση των μεριδίων αγοράς και του συνόλου των χρηματοοικονομικών μεγεθών του. Στρατηγικός στόχος της διοίκησης της ΕPSILON NET παραμένει η παραγωγή αξίας για το προσωπικό, τους συνεργάτες και τους μετόχους του Ομίλου, ως ο μεγαλύτερος φορέας Business Software & Technology Solutions στην Ελλάδα.