H Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε. αναβαθμίζεται ψηφιακά με συνεργάτη την Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET

Η εταιρία επέλεξε τη λύση Dynamics 365 Business Central – InnovEra on Azure και την εκτεταμένη εμπειρία του Ομίλου EPSILON NET

 

Την Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET & Microsoft Partner, και τη λύση Dynamics 365 Business Central – InnovEra on Azure εμπιστεύτηκε η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε. για τη ψηφιακή αναβάθμιση σε όλο το εύρος της παραγωγικής & εμπορικής δραστηριότητας,  επενδύοντας στο μέλλον.

Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε. είναι μια 100% ελληνική, οικογενειακή αποσταγματοποιία η οποία δραστηριοποιείται από το 1894 στην παραγωγή και εμπορία οινοπνευματωδών ποτών και αποσταγμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αφοσιωμένη στην υψηλή ποιότητα παραγωγής, η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε.  διαθέτει στην αγορά το υψηλής ποιότητας, Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, το αγαπημένο ούζο των Ελλήνων αλλά και του εξωτερικού, καθώς εξάγεται σε πάνω από 45 χώρες, με ποσοστό εξαγωγών που αγγίζει το 65% της παραγωγής.

Στο πλαίσιο της σημαντικής εξαγωγικής της δραστηριότητας, η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη Α.Ε. αναζήτησε να εκσυγχρονίσει και να βελτιστοποιήσει το σύνολο των επιχειρηματικών διαδικασιών της, μέσα από την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις επαυξημένες ανάγκες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς. Η εταιρία εμπιστεύτηκε την Data Communication και την ελληνικοποιημένη έκδοση Dynamics 365 Business Central – ΙnnovΕra. Η λύση βασίζεται και αξιοποιεί τα καινοτόμα χαρακτηριστικά μιας κορυφαίας διεθνούς all-in-one λύσης, ενσωματώνοντας, παράλληλα, την εκτεταμένη εμπειρία του Ομίλου EPSILON NET στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς.

Ο Κωνσταντίνος Κωστήρης, Data & IT Director στην Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης Α.Ε., δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την Data Communication και τον Όμιλο EPSILON NET. Τα τελευταία χρόνια, υλοποιούμε συστηματικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό μας και με την υλοποίηση της λύσης Microsoft Dynamics 365 Business Central με την Data Communication, αναμένουμε να αποκτήσουμε σύγχρονα  εργαλεία που θα βελτιώσουν τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες, θα ενισχύσουν την ικανότητά μας στη διαχείριση και αξιοποίηση δεδομένων, θα ενδυναμώσουν την αποτελεσματικότητά μας και θα υποστηρίξουν την αποτελεσματική ανταπόκρισή μας σε τρέχουσες αλλά και μελλοντικές απαιτήσεις τόσο δικές μας όσο και της αγοράς».